Φιλοσοφία μας

//Φιλοσοφία μας
Φιλοσοφία μας 2021-08-04T14:25:35+03:00

Οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, η ταχύτατη ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας,  η ανταγωνιστικότητα σε επίπεδο εκπαίδευσης προσόντων & δεξιοτήτων, καθιστούν αναγκαία την δια βίου μάθηση.

Το ulearn

είναι το πλέον σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο ενηλίκων και όχι μόνο. Ένας σύγχρονος και ζεστός χώρος με προηγμένα μέσα εκπαίδευσης και καθοδήγησης.

Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε τον κάθε σπουδαστή με βάση την  μοναδικότητα και τις φιλοδοξίες του. Στόχος μας είναι να  του παρέχουμε τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες,  για να σταθεί επάξια στις υψηλές απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας.  Τα ταχύρυθμα τμήματα ξένων γλωσσών για ενήλικες, η πιστοποιημένη γνώση της πληροφορικής, τα μοριοδοτούμενα επαγγελματικά σεμινάρια, βοηθούν τους σπουδαστές μας να ξεφύγουν από τους λαβύρινθους της σύγχρονης κοινωνίας, όπως η ανεργία και  η έλλειψη προσόντων.

Οι πρωτοποριακές μας μέθοδοι  εκπαίδευσης και κατάρτισης, οι εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι καθηγητές  μας, τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα  είναι η κύρια  συνταγή της επιτυχίας μας. Δεν είμαστε ένα απλό φροντιστήριο ξένων γλωσσών, αλλά ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο ενηλίκων στην Εύβοια. Γνωρίζοντας  τις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς εργασίας , μπορούμε να κατευθύνουμε σωστά, γρήγορα και στοχευμένα τους σπουδαστές μας.  Μέσα από ένα σύστημα βιωματικής εκπαίδευσης, με δραστηριότητες, την χρήση νέας τεχνολογίας και την ομαδική συνεργασία, έχουμε μεγάλη  επιτυχία στα διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία και πιστοποιήσεις των ξένων γλωσσών και της πληροφορικής. Τα σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού βοηθούν τους  σπουδαστές μας να πάρουν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις  και να προοδεύσουν επαγγελματικά.

Θα χαρούμε πολύ να σας ενημερώσουμε από κοντά για τα όλα τα  προγράμματά μας.

Το εκπαιδευτήριό μας είναι αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ επιπέδου 1